Serviciul Uncle Vic Delivery este disponibil zilnic (cu excepția zilelor de 24 decembrie și 31 decembrie). 

Timpul livrării

Livrarea poate varia între 30 de minute și două ore, în funcție de încărcarea comenzilor la bucătărie. În medie, livrarea pe raza orașului este de 45 de minute. 

Ora de preluare a comenzilor

Comezile vor fi preluate în intervalul orar 10:00-01:00. Comenzile preluate cu puțin timp înaintea orei 01:00 vor fi livrate după această oră.

Efectuarea comenzilor online pe site

Comanda se înregistrează cu confirmare către dvs. Vă rugăm să indicați în mod corect numărul dvs. de telefon, astfel încât operatorul să vă poată contacta în situația necesității unor informații suplimentare.

Aria de acoperire serviciu delivery

Serviciul de livrare este disponibil în orașul Botoșani și în localitățile limitrofe. Pentru zona orașului nu există un minim de comandă. Pentru localitățile limitrofe vom calcula o taxă de livrare și un minim de comandă. În orice caz, doar operatorul vă poate informa corect cu privire la particularitățile fiecărei situații.

Metode de plată

Cash sau cu cardul la livrare, cu tichete de masă electronice sau direct plată online pe site-ul nostru. Sunt acceptate doar cardurile de tip VISA, MASTERCARD și MAESTRO. Uncle Vic NU returnează bani, ci înlocuiește produse. În cazul imposibilității livrării unei comenzi din culpă exclusivă Uncle Vic, vom returna banii clientului în minimum 14 zile lucrătoare.

Primirea comenzii

La primirea comenzii asigurați-vă că primiți bonul fiscal. În lipsa acestuia NU PLĂTIȚI COMANDA, aceasta este GRATUITĂ. Asigurați-vă că primiți toate produsele conform bonului fiscal. Reclamații ulterioare, de regulă, nu pot fi luate în considerare.